Slået op d.

Billige sneakers for under 300 kr.

Der findes uendeligt mange fede sneakers ude på skomarkedet. Desværre koster en stor del af dem også en hel dagsløn eller mere. Jeg har dog været på jagt efter nogle flotte modeller til under 300 kroner, så alle kan være med.

Det skal da ikke være nogen hemmelighed, at det kan være lækkert med et par møgdyre sneakers. Når det så er sagt, er jeg alligevel også lidt af en pragmatiker engang imellem og synes derfor, det er på sin plads med en liste over billige sneakers.

Hvis du har glædet dig til en perlerække af sneakers fra Converse og Adidas, må jeg desværre skuffe dig og meddele, at de er lidt svære at støve op til så billige penge. Jeg har dog fundet et par fra Converse All Star, som du kan se længere nede – og de er faktisk rigtig fede.

Hvis du selv støder på flere sneakers til 300 kroner eller derunder, må du meget gerne smide et link i kommentarfeltet i bunden af indlægget her. Og så vil jeg ellers bare opfordre dig til at tage et kig på de tre forskellige modeller, jeg har fundet frem herunder, og så give dit bud på den fedeste af tre.

Oxide Rebound sneakers

Oxide Rebound Sneakers

De første billige sneakers, jeg har fundet frem, er de her hvide Oxide Rebound. Mærket siger dig måske ikke noget, men hvad gør det, så længe skoene er fede?

Personligt er jeg ret vild med det klassiske sneakerdesign, som minder mig lidt om både converse og adidas – en god blanding faktisk.

Ligeledes er sålen lavet i gummi, så den også holder til en hel del, og samtidig gør det behageligt at gå i skoene, selvom du nok ikke skal gå alt for langt i dem. Men de er et godt bud på et par billige sneakers for under 300 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *