Udgivet i Skriv en kommentar

3 herresmykker du bare må eje

Det er blevet ganske moderne for alle typer af mænd at gå med herresmykker. Der er selvfølgelig altid en eller to derude, der ikke mener, at herresmykker er passende for mænd. Er du en af dem, der ikke lige er så meget til herresmykker, vil du måske alligevel blive inspireret til at købe smykker til mænd, hvis du læser med lige her.

Masser af ringe

Første punkt på listen er naturligvis fingerringe. Ungdommen har taget imod ringe til mænd med kyshånd. Men det er altså ikke kun unge drenge og mænd, der kan tillade sig at gå med ring(e). Ringe er for alle slags mænd. Alle dage har mænd kunne gå med vielsesring, uden at der er blevet sagt noget som helst til det. Derfor kan mænd selvfølgelig også bruge en ring som et herresmykke, lige præcis som det passer ham. 

Der findes utroligt mange ringe til mænd på markedet, så det er bare med at finde lige netop den ring, der passer til dig. Du skal bestemt heller ikke være bleg for at putte mere end en enkelt ring på fingrene. Lige nu er trenden faktisk, at jo flere ringe – jo bedre! Du skal desuden heller ikke være bange for at kombinere flere forskellige størrelser, former, farver og materialer. Det viser blot, at du har stil.

Halskæder

Når du tænker en halskæde som en type af mange slags herresmykker, er det måske nærliggende at komme til at tænke på store guldkæder og lignende. Det kan det selvfølgelig også være, og den helt simple kæde om halsen har helt sikkert også gjort et nyt indtog i modeverdenen, men halskæder til mænd kan altså være mange forskellige ting. Du kan sagtens gå med den helt simple halskæde, der ikke indikerer noget som helst prangende, men hvis du er klar på det, kan du også sagtens vælge en halskæde med et vedhæng. Så kan du jo altid selv vælge, hvor iøjnefaldende dit vedhæng skal være. Det er desuden også en god idé at overveje farven og materialet på din halskæde, så den passer til resten.

Øreringe

Det kan næsten ikke være en overraskelse, at øreringe er sidste punkt på listen over de mest hypede og interessante herresmykker. I mange år har øreringe desværre været en anelse bandlyst for den mandlige part af populationen, men nøj, hvor har øreringen taget revanche. Mange mænd får for tiden lavet hul enten i det ene eller i begge ører, mens andre igen har sat et smykke i det gamle hul i øret. Det er faktisk meget svært at gå en tur eksempelvis i byen uden at støde ind i en mand med tidens mest populære smykke til øret: Øreringen med et vedhæng, typisk et kors.

Og så skal du helst skabe lidt asymmetri ved kun at have en ring i det ene øre. Og vi snakker altså ikke bare en lille ørestik. Det hører skam fortiden til. Din ørering skal være stor og iøjnefaldende. Du har selvfølgelig fri mulighed for at vælge lige præcis de øreringe, som du bedst kan lide. Det er ikke altid den bedste løsning at gå efter det, der trender allermest. Men hvis du nu alligevel er lidt i tvivl om, hvad du skal vælge, er denne type ørering virkelig et sikkert hit. Held og lykke med dit nye herresmykke-eventyr!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *