Udgivet i Skriv en kommentar

5 essentielle til badeværelseshylden

Det er efterhånden de færreste mænd, der ikke går højt op i deres udseende. Mænd har et lige så stort behov for plejeprodukter og styling, som kvinder har. Der findes heldigvis også virkelig mange lækre produkter til mænd, så der er slet ingen undskyldning. Læs med her og få tips til 5 essentielle ting der skal stå på badeværelseshylden.

 

  1. Ansigtspleje

Vind og vejr er hård ved huden. Derfor er det vigtigt at få vasket snavs af med en god ansigtsvask, samt en skrub en til to gange om ugen. Efterfølgende er det vigtigt med en god fugtighedscreme, der styrker huden. En god, men simpel plejerutine vil også gøre din hud smukkere og mindske rynker.

 

  1. Lidt til skægget

Lækkert barbergrej er essentielt for enhver mand. Hvad enten du har behov for en skægtrimmer eller en barbermaskine, skal udstyret være i orden. Du kan finde det bedste her. Sørg også for at få fat i en lækker barbergel. Har du et skæg, kan det være en god idé at gå til en rigtig barber fra tid til anden.

 

  1. Lækkert hår

Håret er noget af det, man ligger allermest mærke til hos en mand. En god shampoo og balsam er derfor rigtig vigtig. Når søde piger skal nusse dig i håret, er det kun et plus, at det er blødt og lækkert.

 

  1. Find din signatur duft

Måske har du allerede fundet den – men hvis ikke er det bare at prøve sig frem. En lækker, klassisk duft er god at have stående på badeværelset. Når man har sin egen duft, udstråler det selvtillid og charme.

 

  1. Fugt, fugt, fugt

Mænds kroppe har brug for en rigtig god fugtighedscreme. Særligt hvis du har et arbejde, hvor du er meget udenfor. En lækker bodylotion vil gøre din hud dejlig blød og fugtig, så du ikke føler dig dehydreret i solen eller hen over vinteren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *