Udgivet i Skriv en kommentar

5 super udsalg hos Zalando

En af de bedste ting ved, at det er januar er, at der er masser af fede tilbud i de fleste butikker og webshops. Derfor vil jeg i et par indlæg vise jer noget fedt tøj, som du kan købe på tilbud i øjeblikket.

Vi starter hos Zalando, som i dag skulle være den største tøj webshop i Danmark. Den status opnåede de ved at markedsføre sig massivt og have masser af fede tilbud.

Jeg har aldrig tidligere skrevet så meget om dem, og jeg tænkte, at nu var der en god mulighed for at komme i gang.

1. Langærmede T-shirts fra Cycle

Cycle Langærmede T-shirts

Når det nu stadigvæk er koldt, er det nu engang rart med en langærmet t-shirt. Den kan både bruges til, når du skal i byen, eller hvis du bare skal mødes med vennerne på café.

Desuden er det altså lidt for ofte, at folk kun har t-shirt på, og det vil måske være meget smart at krydre det lidt op engang i mellem.

Den er sat ned fra 749 kr. til 459 kr.

Du skal købe den hvis:Du vil gerne kunne holde varmen, og du er måske lidt træt af altid at vise arme uanset hvad ud har på.

Se tilbuddet på Zalandos hjemmeside.

2. Jeans Slim Fit fra edc by Esprit

jeans fra Esprit

Nemlig. Slim fit holder hele vejen. Det er muligt, at hip hopperen godt kan lide hængerøv, men pigerne er altså mere vilde med slim fit.

Grunden er, at det kræver mere af din krop at have slim fit på, og hvis du rent faktisk er en af dem, som ikke kun træner overkroppen, så er det helt oplagt at hoppe i et par slim fit bukser.

Disse blå fra edc by Esprit er virkelig fede og det bedste er prisen.

De er sat ned fra 599 kr. til 269 kr. Sådan! Det er sgu billigt for et par fede bukser.

Du skal købe dem hvis:Hvis du har pæne slanke ben og en god røv, ja så vil pigerne altså gerne se den. Eller mændende hvis det er den vej, som dine præferencer går. :D

Læs mere om dem på Zalandos hjemmeside.

3. Korte frakke fra Jack & Jones

Jack-Jones-JAMES-Korte frakker

Mange har et blandt forhold til Jack & Jones, da de startede med at være et tøjmærke, som du kun så, når du var i Rødovre Centeret. Sådan er det ikke længere. I dag finder du både Jack & Jones i Irma og Magasin, og de har også oppet sig, når det kommer til at skabe fedt tøj.

Jeg har denne frakke med på listen, da der stadigvæk er et par måneders kulde tilbage, inden vi kan finde forårsjakkerne frem. Personligt beholder jeg i hvert fald min vinterjakke på :D.

Hvis du stadigvæk skal ud og investere i en ny vinterjakke, hvorfor så ikke vælge en, som du kan få halv pris på? Det er et godt tilbud, hvis du spørger mig.

Den er sat ned fra 799 kr. til 399 kr.

Du skal købe den hvis: Du mangler en fed og billig vinterjakke. Eller du blot gerne vil have en ny de sidste par måneder. Det er altså lidt fedt, at kunne skifte vinterfrakke de sidste par måneder. Så gør det, hvis du har rendt rundt med den samme i lang tid.

Se flere billeder på Zalandos hjemmeside.

4. Son of force fra Nike Sportswear

Nike Sportswear SON OF FORCE MID

Ja, Nike Sportswear så går man jo ikke helt galt i byen. Jeg synes, at disse er fede, da jeg kender rigtig mange, der altid har den samme salgs sneakers på.

Prøv noget nyt – prøv disse.

De er sat ned fra 549 kr. til 339 kr.

Du skal købe den hvis: Fordi nogen gange er det fedt at gå med sneakers, som ikke ligner dem, som du plejer at have på.

Se tilbuddet på Zalandos hjemmeside.

5. Will læderjakke fra Selected Homme

Selected Homme WILL - Læderjakker

Ja, nogen gange har man bare lyst til læder. Hvis du hellere vil have en lidt mere badass stil fremfor at ligne en fra Konservativ Ungdom, kan jeg helt klart anbefale denne læderjakke.

Den har noget råt og cool over sig, og så er den altså sat ned med 50%. Det er sgu en god deal, hvis du er på udkig efter en ny jakke.

Den er sat ned fra 1.795 kr. til 779 kr.

Du skal købe den hvis: Hvis du gerne vil have et lidt mere råt look, og du er træt af alle dengsedrengene.

Gå til tilbuddet på Zalandos hjemmeside.

Jeg håber, at du kan lide tøjet, og ellers er det altså bare med at gå på udkig hos Zalando. Der er masser af fedt tøj derinde på tilbud. De kan helt klart anbefales.

Hvilke slags tøj plejer du at købe på tilbud?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *