Udgivet i Skriv en kommentar

American crew fiber

Alle mænd med hår bør bruge voks, når de skal nogen steder hen. American Crew Fiber er et af mine favoritprodukter til at sætte håret. Hvilken voks du er til kommer an på, hvordan dit hår ser ud. Hvis du vil se, hvor du kan købe det billigt henne, så har jeg lavet et pristjek her.

American Crew Fiber er en oplagt voks både til kort og mellemlangt hår. Voksen er mere hård, end den er helt blød. Men den er ikke ligesom meget andet voks, som næsten altid er alt for hårdt, og derved  svært at sætte din frisure med. Her er American Crew Fiber helt klart god at bruge, fordi den giver dig både mulighed for let at sætte dit  hår, samtidig med at den ikke er helt blød.

Gå til tilbud på American Crew Fiber

 

Jeg kan ikke lide at sætte hår med en voks, som er for blød. Det ender altid med, at jeg får en glat frisure, og hvis du ikke ligner en italiensk fodboldspillere, skal du ikke vælge gelé eller en blød voks.

For de fleste danske mænd kan det helt klart anbefales, at du vælger en voks, som både giver dit hår fylde, og som stadigvæk er maskulint. For mange mænd vil det virke lidt grænseoverskridende, hvis de kun skal bruge en gelé.

Alle mænd bør bruge voks

Der er ingen tvivl om, at alle mænd bør sætte hår. Jeg har selv lige været i USA, og herover er der virkelig mange, som aldrig sætter deres hår. Mange amerikanere ligner nogen, der lige er stået ud af sengen. Heldigvis går de fleste danske mænd op i at sætte deres hår. Det er næsten kun virkelig gamle eller skaldede mænd, som ikke gør det. Den sidste kategori har en god årsag til det. Gamle mænd synes jeg godt kunne sætte deres hår, men vi har ligesom vænnet os til, at vores onkels hår altid har set lidt pjusket ud. Det vil næsten ikke være det samme, hvis han begynde at bruge American Crew Fiber.

Hvis du aldrig har prøvet American Crew, kan det helt klar anbefales, at du starter med deres fiber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *