Udgivet i Skriv en kommentar

Charme, selvtillid – og helt sikkert lækkert hår

Selv som mand må man overgive sig, når man møder en dygtig frisør, som kan sit arbejde med en saks.

For mange af os mænd, er det at gå til frisøren nærmest en pligt, og måske er det derfor, vi altid går derfra med samme frisure, som har fulgt os de seneste 10-20 år?

Her på mandemode.dk må vi dog – i læsernes tjeneste – eksperimentere og overlade vores hår i hænderne på den herrefrisør, vi ender hos.

En af dem er Tom K.

Mød Tom K – en mand, der ved hvad andre mænd vil have

Måske har du ofte sat dig i stolen i din lokale frisørsalon og haft lyst til at spørge, om de ikke bare vil klippe noget, der passer til dig. Men med tanke på din gamle kammerat, der fik grønne striber i håret og i flere uger måtte gå med kasket, har du måske afholdt dig fra det.

Det har jeg typisk også, men ikke denne gang.

Hos Tom K spøger de selv, hvordan man vil have det. Og her slap jeg ikke afsted med et ”som det plejer”. For første gang mødte jeg en person, jeg turde overlade ansvaret til. Når din herrefrisør pludselig fortæller om dine træk og tilbyder dig muligheder, du aldrig havde overvejet, så bliver du interesseret.

Det gjorde jeg i hvert fald, og jo mere jeg lyttede, jo mere tænkte jeg, at ”det hele nok skulle gå”.

Det gik. Det gik fremragende.

Min beslutning om at overlade det hele i hænderne på Tom K og personalet viste sig at være en god idé. Selv som en person med nerverne uden på tøjet, var jeg tryg hele klipningen igennem. Måske fordi professionalismen var så udtalt, at jeg end ikke overvejede, det kunne ende galt. Måske fordi jeg så andre kunder forlade salonen og se mere end tilfredse ud. Og endelig kunne det jo også skyldes, at håret som bekendt vokser ud igen, og der næppe er grund til at skabe drama over et midlertidigt look.

Med min rationalisme på plads og mit humørbarometer pegende i den positive retning, lod jeg det hele stå til, mens Tom K og teamet tryllede med mit hår, og jeg for første gang i mange, mange år følte, at jeg havde fået en ny frisure.

Ak ja, selv som mand må man overgive sig, når man møder en dygtig frisør, som kan sit arbejde med en saks.

Tak til Tom K for en femstjernet oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *