Slået op d.

Gode læderstøvler til mænd til vinteren

Jeg har tidligere skrevet om, hvorfor læderstøvler til mænd er gode som vintersko. Den guide kan du læse her. I dette indlæg får du nogle fede eksempler på læderstøvler til mænd.

Med dem på kan du både holde varmen, samtidig med at du ser cool ud. Det er stil, der møder praktisk brug. Bedre bliver det ikke.

Jeg har valgt lidt forskelligt, så kan du vælge ud fra, hvilke stil du har.

Stylepit Yosemite Lumber støvler

Fede læderstøvler til mænd

Den første støvle er fra Stylepit og er med ægte læder. Det er klart det bedste at gå efter, da det er langt bedre til at holde det kolde vejr ude. Desuden er det også lettere at holde dem rene løbende.

Jeg kan godt lide dem, da du sagtens kan have dem på til jeans uden at folk lægger mærke til, at du har læderstøvler til mænd på. Det øger muligheden lidt for brug, hvis du f.eks. skal i byen. Jeg har ikke selv prøvet dem endnu, men du kan måske endda godt have dem på til jakkesæt. Men du må ikke lige hænge mig op på det. Prøv dig frem og se hvordan de ser ud.

De koster kun 599,75 kr.

Tjek dem ud her

Darnel Cowboy- bikerstøvler fra Harley Davidson

Fede læderstøvler til mænd

Lad mig lige starte ud med at du skal virkelig elske læderstøvler til mænd, før du vælger at købe sådan et par. Jeg vil nok ikke selv starte med sådan et par.

Men hvis du allerede ved, at du elsker den slags, ja hvorfor så egentlig ikke? Der er rigtig mange, som elsker denne slags læderstøvler. Her tænker jeg ikke kun på bikere.

Du kan sagtens gå rundt med sådan nogle, uden at du er biker. Det er en virkelig solid læderstøvle, og den får mig altid til at tænke på filmen American History X. Kan du gætte scenen? Jeg kan afsløre, at den er fyldt med ubehag.

Da det er læderstøvler til mænd i høj kvalitet, er det også en ret dyr støvle.

De koster 1.195,00 kr

Tjek dem ud her

Foster støvle fra Jack & Jones

Støvler til mænd

Det er ikke, fordi dette er de flotteste støvler til mænd, jeg nogensinde har set. Men jeg har taget dem med, da de er virkelig billige, og jeg anser det derfor for et ret godt køb, hvis du skal investere i et par støvler.

Det skal lige siges, at det er en skindstøvle, og det er også grunden til, at den ikke er ligeså dyr. Den skal nok heller ikke være dit førstevalg, hvis du vil holde varmen her i vinteren.

Men alligevel har jeg den med, da jeg faktisk synes, at det er en god plain begynderstøvle. For jeg synes faktisk, at du skal få købt nogle støvler uanset hvad, så du kan se, om det er noget for dig.

De koster 599,75 kr.

Tjek dem ud her

Jeg håber, at der var nogle støvler, som passer til dig. Jeg skal nok snart komme med nogle flere eksempler, og også nogle flere rene læderstøvler til mænd, da det nok er det, som mange er ude efter her om vinteren.

Hvis du har nogle fede vinterstøvler, som jeg skal dele på bloggen, må du godt smide en kommentar.