Udgivet i 2 kommentarer

Her kan du købe Eton skjorter

Jeg har længe været på udgik efter, hvor jeg kan købe Eton skjorter online, og nu har jeg endelig fundet et sted.

På Kaufmanns hjemmeside kan du købe Eton skjorter. De har ikke et kæmpe udvalg, men de har dem. I øjeblikket har de 10 Eton skjorter i deres sortiment. Jeg har også samlet en oversigt over, hvor du kan købe Eton skjorter henne på internettet.

Det er selvfølgelig ikke nok, men det er da en start. Jeg er sikker på, at der nok skal komme flere på sigt, så jeg holder øje derinde.

Gå direkte til Kaufmanns udvalg af Eton skjorter

Her får du lige nogle af dem, som jeg synes er fede. Desværre er deres billeder ikke så pæne derinde, da de ikke viser deres Eton skjorter på modeller, men selvom det kan være lidt svært at se, hvordan det ser ud, kan man stadigvæk se størrelserne og læse, hvordan de sidder.

Hvis du allerede er bekendt med Eton skjorter, skal du ikke være bange for at bestille dem. Ellers må jeg på et tidspunkt lige få skrevet en længere guide til, hvordan du vælger skjorter. Ellers er der også en størrelsesguide på Kaufmanns hjemmeside, som du kan bruge.

Hvid Eton skjorte

hvid eton skjorte

Den er i 100% bomuld og er en ret plan skjorte, som især er god, hvis du mangler en Eton skjorte til dit jakkesæt. Her kan den klart anbefales.

Den koster kun 900 kr., og det er en virkelig god pris for en hvid Eton skjorte. Så det er da helt sikkert et køb, som jeg kan anbefale.

Se den her

Grå Eton skjorte

Grå eton skjorte

Jeg har taget den med, da det ikke er tit, at man ser nogle have grå skjorte på, og det er egentlig en skam. Engang var jeg ikke vild med grå, da gråt tøj gerne havde sådan en lidt kedelig attitude.

Men sådan er det ikke mere, og jeg kan faktisk virkelig godt lide grå. På Kaufmanns hjemmeside skriver de, at den både passer til hverdag, arbejde og fest. Det vil jeg egentlig give dig ret i.

Den er nok ikke det oplagte valg, hvis du skal have jakkesæt på, men ellers er det helt klart en skjorte, som er del anderledes, end hvad man ellers ser derude.

Den koster kun 699 kr. Den er faktisk sat ned fra 1.000 kr., så det er et ret godt tilbud.

Ternede skjorte
Ternet Eton skjorte
Ja, den har jeg med, da nogle gange er ternede skjorter bare lige sagen. Der er ikke så meget mere at sige til det.

Hvis du er til ternede skjorter, kan jeg klart anbefale en fra Eton, da de altid laver kvalitet.

Den er faktisk sat ned fra 1200 kr., og koster nu kun 699 kr.

Se den her.

I øjeblikket bliver du nødt til at tage ud i byen, hvis du vil finde flere Eton skjorter. Men tag lige et kig på Kaufmanns hjemmeside i første omgang. Det giver dig lidt information om, hvad Eton skjorter står for. Det er kvalitet med kvalitet på. De kan især anbefales til jakkesæt.

Hvor mange Eton skjorter har du?

2 tanker om “Her kan du købe Eton skjorter

  1. Det lyder mest af alt, at du bliver honoreret af Kaufmann.

    Hvorfor ikke bare gå ind på Etonshirts.com hvor du kan finde samtlige modeller. Pt. rigtig mange gode udsalgs skjorter og fri fragt.

    1. Hej Martin

      Jeg vidste ikke, at man kunne købe Eton skjorter direkte på deres hjemmeside. Nu var jeg inde på siden og tjekke den ud, og jeg smider lige linket ind i artiklen om, hvor man kan købe Eton skjorter, så folk kan gå derind og holde øje med deres tilbud og skjorter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *