Udgivet i Skriv en kommentar

Klæd dig på til herreaften i Silkeborg

Skal du ud med vennerne på bytur? Planlægger i en mandeaften med god mad? Så skal den gode stil også følge med. Silkeborgs rige kultur byliv har rigeligt med gastronomiske oplevelser at byde på. En tur ud på en restaurant Silkeborg er den perfekte begivenhed til at iføre sig den fedeste mandemode. 

I denne artikel har vi samlet en kort guide til, hvordan du klæder dig på til herreaftenen. 

Selvsikkerhed og god stil går hånd i hånd

Når man iføre sig et fedt sæt tøj, så får selvtilliden automatisk et boost. Der er ingen bedre fornemmelse end at træde ud af døren i et outfit der bare spiller. Som mand er det vigtig at holde den gode stil, selvom man bare skal ud og have en bid mad med vennerne. Derfor er det bedste outfit det, som bringer selvtilliden frem i dig. 

Pift outfittet op med en blazer eller jakke

Medmindre i skal ud og spise rigtig fint, så kan et jakkesæt godt blive lidt for meget. I stedet for at iføre dig hele sættet, så kan du smide en lækker stilren sort jakke udover en sort T-shirt og et par cowboybukser. Du kan også vælge at spice dit outfit op med en fed blazer i klassiske farver som sort, blå eller grå. Når du vælger de mere afdæmpede og simple farver, så kan blazeren passe til næsten hvilken som helst skjorte eller T-shirt, som du har på indenunder.

Giv dit outfit kant

Selv et enkelt sæt tøj kan piftes op med de rette accessories. Smid et stort bredt armbåndsur på eller ifør dig en sølvhalskæde for at give dit outfit lidt mere kant. Smykker til mænd er virkelig in lige nu, så hvis du ejer fingerringe eller læderarmbånd, så passer det storartet til nutidens smarte mandemode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *