Slået op d.

Masser af Nike Air Force 1 sneakers

Rigtig mange har skrevet til Mandemode.dk og spurgt, om vi ikke kan give flere eksempler på sneakers. Især Nike Air force 1 spørger mange efter.

Så jeg har kigget lidt rundt på internettet og kigget hvor de kan købes henne, og her kommer nogle eksempler på nogle fede Nike Air force 1 sneakers.

Du kan også tjekke Footlockr.com http://www.footlocker.com/ ud, hvis du vil se masser af fede Nike Air force 1 sneakers. De har ret mange fede, men jeg har undladt dem her, da du skal bestille dem hjem fra USA, og jeg er blevet brændt mange gange med dansk told, så det gider jeg altså ikke mere. Du risikerer, at dine sneakers pludselig stiger med 100 pct. Det gider jeg sgu ikke. Men tjek dem alligevel ud da det er en fed hjemmeside. Desuden kan du også altid tage forbi Foot Lockers mange butikker. Jeg har ikke lige undersøgt, hvor mange steder de er. Men jeg ved da, at de findes på Strøget, da jeg ofte har været derinde. Deres udbud er bare ikke ligeså stort som i udlandet.

Men lad os komme i gang med at se på alle disse fede sneakers.

Air Force 1 fra Nike Sportswear

Nike AIR FORCE 1

De her er virkelige populære, og jeg har set rigtig mange, som render rundt med dem. I øjeblikket kan du også købe dem for små 600 kr., så det er en virkelig god investering, hvis du skal ud og købe dit første par Nike Air Force 1 sneakers.

Som du kan se på billedet, er disse helt hvide med en grønt logo. Du kan også få dem i hvid med blå kant og logo. De koster faktisk kun 399 kr. lige nu, så de er helt klart værd at tjekke ud. Tjek dem ud her.

Dem på billedet koster 599 kr.

Tjek dem ud her

Nike Air Force 1 sneakers high

Nike AIR FORCE 1

Ja disse Nike Air Force 1 er i beige, og jeg vil gerne indrømme, at det ikke er alle, som er mand nok til at trække dem af. Men hvis du er en kæmpe sneakers nørd, er jeg sikker på, at du også bare må have dette par.

Jeg synes, at de er fede.

De koster 949 kr.

Tjek dem ud her

Nike Air Force 1 sneakers high

Nike AIR FORCE1 MID '07 - Sneakers high

Disse high sneakers er i samme stil, som de andre. Men de er lidt mere neutrale end dem i beige og så alligevel ikke.

For det er et par virkelig flashy sneakers, som det nok ikke er helt fair at kalde for for sorte, som de gør inden på Zalando. For ingen der ser dig med disse på, vil tænke, at du har sorte sneakers på. Du vil tiltrække opmærksomhed med disse på, og hvis du ønsker et par neutrale sneakers, som du kan have på til jakkesæt osv., så skal du helt klart ikke købe disse.

Men de er sgu stadig fede. Det skal liges siges, at de også kan fås i ren hvid og ren sort, så du kan sagtens få dem som mere neutrale. Det virkede bare ikke så interessant at vise her på siden.

Men hvis du er på udkig efter denne type i sort, så skal du helt klart tjekke disse ud, for det kan du altså sagtens få. Så hvis du er vild med modellen men ikke med farven så vælg en anden model.

De koster 899 kr.

Tjek dem ud her

Senere lover jeg, at jeg nok skal skrive lidt mere om de mange andre Nike sneakers, som du kan købe. Jeg overvejer lidt, at det bliver til en længere guide om de mange sneakers, som du kan købe fra Nike. Der er nemlig også mange andre Nike Force modeller, så der er jo nok at tage fat i.

Hvor mange Nike Air Force sneakers ejer du?