Udgivet i Skriv en kommentar

Ralph Lauren badekåbe

Ralph Lauren badekåbeNår jeg tænker på Ralph Lauren badekåbe, tænker jeg på Hugh Hefner, og det er pimpet at starte morgenen med at tage en Ralph Lauren badekåbe på. Jeg ved godt, at Hugh Hefners er en smoking jacket, men jeg kan alligevel ikke lade være med at tænke på ham.  Han er Mr. Cool, og jeg er sikker på, at du også kan få lidt af samme coolness med en Ralph Lauren badekåbe.

Du kan købe den for 1189 kr. hos Nelly.com, så der er ingen tvivl om, at du virkelig skal elske at have morgenkåbe på, hvis du skal købe den. Det er lidt dyrt, men jeg er stadig fristet af den.

En god start på dagen

Det er nok de færreste af os, som elsker den stressede hverdag, hvor vækkeuret vækker os, og vi ved, at vi skal skynde os på arbejde. Den bedste morgen er den, hvor vi har tid til at gøre os klar, og vi vågner langsomt.

Jeg elsker, når jeg har weekend, og bare give mig selv god tid om morgnen. Især at hygge med kæresten.

Dvs. lækkert morgenbrød og kaffe. Det er i disse omgivelser, at en Ralph Lauren badekåbe er helt perfekt. På en søndag vågner du, når du vågner. Du har slet ikke travlt med at komme op.

Når du endelig står op, tager du din badekåbe på, og så er du faktisk klar til at spise morgenmad og drikke kaffe med kæreste. Min kæreste kan dog godt lide at sove længere end mig, så jeg ender tit med at se noget morgentv eller stene ipad (min generations morgenavis :D)

I hverdagen får jeg sjældent brugt min morgenkåbe, men i weekenden kan jeg sagtens have den på i 2-3 timer, inden jeg vælger at tage tøj på. Det er kun, hvis jeg skal udenfor, at jeg dropper morgenkåben.

Hvis du er ligesom mig og sætter pris på din weekend, så er Ralph Lauren badekåbe det perfekte køb. Den er som sagt rimelig dyr, men den holder også i lang tid, og du ser virkelig gangster ud med den. :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *