Udgivet i Skriv en kommentar

Seler ligesom på Wall Street

Den anden dag var jeg inde for at se Wolf of Wallstreet, og hvis du ikke allerede har set den, kan jeg klart anbefale den. Jeg lagde især mærke til, hvordan de er vilde med seler i den, og det fik mig til at tænke på, hvor fedt det egentlig ser ud, når man har seler på til jakkesæt.

Kærligheden til seler kan jeg godt huske fra andre film om Wall Street som den legandariske Wall Street med Michael Douglas og Charlie Sheen. Det er 80’er yuppiere, når det er bedst.

For du kan sige meget om dem, men de har sgu en fed stil. Det fremtoner som personer, der har styr på deres liv og de har magt. Deres ernome magt er også grunden til, at Occupy Wall Street bevægelsen kiggede hadefuldt mod dem.

Men som sagt fik det mig til at tænke på seler, og bare fordi du synes, at dem på Wall Street har en fed stil, behøver du ikke opføre dig ligesom dem. Det bestemmer du heldigvis selv.

Hvis du allerede har købt et jakkesæt, kan du ligeså godt få købt et par seler. Her giver jeg dig lidt inspiration til seler.

Lloyd Men’s Belts

Lloyd Men's seler

Jeg synes, at de er super fede, da de er lidt bredere end mange af de andre seler, som du kan købe.

De er blå med en sort streg i midten. Jeg har valgt billedet, hvor du kan se dem på modellen, da det giver et langt bedre indtryk af, hvordan de ser ud.

Forestil dig samtidig at du har en habit jakke på og håret sat. Jep, det skal sgu nok virke hos pigerne eller drengene alt efter, hvad du er ude efter.

De koster 179 kr.

Tjek dem ud her

Anerkjendt seler

Seler fra Anerkjendt

Jeg har disse seler med for at vise dig, at du kan få et par virkelige billige seler, hvis du blot vil se, om det er noget for dig.

De sidder ikke ligeså godt som de andre seler, men de kan helt klart give dig et indtryk af, hvad du synes om seler. Du kan også sagtens have dem på til andet tøj end jakkesæt.

De koster kun 49,75 kr.

Tjek dem ud her

Lloyd Men’s Belts

sorte seler fra Lloyd

Til sidst slutter jeg af med samme mærke, som jeg startede med. Men de her er også virkelig fede, og de har meget Wall Street looket over sig.

Du kan både bruge dem til jakkesæt og andre bukser. De er lidt dyrere, end de andre seler, jeg har vist. Hvis du ikke er sikker på, om det passer til dig at gå med seler, vil jeg råde dig til at vente lidt.

De koster 339 kr.

Tjek dem ud her

En af de gode ting ved seler er, at det er one-size fits all. Der er ikke rigtig
noget at tænke over, når du køber dem. Andet om du kan lide farven på dem.

Som du sikket har lagt mærke til på billederne, har modellerne faktisk seler på til andet tøj end jakkesæt. Bare fordi jeg snakker om Wall Street og jakkesæt, så er det vigtigt at påpege, at du altså sagtens kan bruge seler til andet tøj. Det er stadig fedt.

Jeg håber, at du kan finde nogle seler, som du synes er fede.

Hvornår går du med seler?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *