Udgivet i Skriv en kommentar

Sorte seler fra Slipsefyr.dk

Sorte seler holder 100 pct.Slipsefyr.dk er en interessant side, hvor man har valgt kun at sælge slips, butterflies og slips. Jeg har tidligere skrevet om dem, da jeg skrev om et godt sted, hvor du kan finde billige slips. Jeg har altid været vild med sorte seler, selvom jeg aldrig rigtig har fået taget mig sammen til at købe nogen. På Slipsefyr.dk kan jeg dog købe et billigt par til 99 kr., så det er helt klart værd at overveje.

Derfor er sorte seler the shit

Alle der har set Wall Street med Michael Douglas og Charlie Sheen, ved hvorfor sorte seler er seje. Der er ikke noget som udstråler magt, som et par sorte seler og et flot jakkesæt. Det skal selvfølgelig være et italiensk inspireret jakkesæt og ikke et af de der amerikanske inspireret jakkesæt, hvor du ligner en konfirmand.

Yuppie tiden er selvfølgelig slut. I hvert fald af den type som vi så i Wall Street. Du kan læse om Wall Street filmens betydning for tøj her. I visse miljøer findes den slags nok stadigvæk. Men i dag er sorte seler ikke kun for Yuppies. Jeg har set masser af hipster personer, som har sorte seler på.

Især hipstere vælger nok ikke kun sorte seler, da de gerne er mere alsidige i deres tøjsmag end mange andre. Hvis du skal starte et sted, skal du helt klart starte med nogle sorte.

Men hvis du er klar til at prøve andre farver, så får de også hos Slipsefyr.dk i hvid, rød, blå, brune og grå. Jeg kan også godt lide de grå. Jeg vil nok lige tænke en ekstra gang over mit tøjvalg, inden jeg tager et par røde seler på. Der findes ligesom en subgruppe, som har ødelagt den farve til seler for alle os andre.

Hvis du ligesom mig ikke har et par seler, så er Slipsefyr.dk et godt sted at starte. Jeg vil vente med at købe seler i et dyrt mærke, før du ved, om det er noget for dig.

Når du først har fået smag for seler, er jeg sikker på, at du køber endnu flere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *