Udgivet i Skriv en kommentar

Varm uldjakke får dig igennem vinteren

Varm uldjakke til vinteren

Varm uldjakke til vinteren

Jeg har egentlig aldrig tænkt over, at jeg kunne købe en uldjakke. Det er måske ikke ligefrem det, som os mænd snakker mest om. Men det burde vi, fordi du kan virkelig holde varmen med en god uldjakke.

Jeg beklager på forhånd, hvis jeg igen brokker mig over det kolde vejr. Jeg tror aldrig rigtig, at jeg vænner mig til vejret herhjemme, og det giver sig nok udtryk i mange af mine indlæg de næste par måneder. Det er faktisk også hele grunden til dette indlæg, da jeg kun kiggede efter varme vinterjakker, fordi jeg ikke længere kunne holde ud at have min egen jakke på.

På Smartguy faldt jeg over uldjakken på billedet. Den er fra Johnny Love, og den er virkelig fed. Her burde du både kunne holde varmen, samtidig med at det er en ret stilet jakke, som stort set kan passe sammen med det meste slags tøj. Du kan i øjeblikket få den for 2.499,75 kr. De skriver derinde, at den er sat ned med 1.300 kr. Det er sgu da meget godt, at du både kan spare penge og få varmen. De har selvfølgelig også mange andre fede jakker derinde, men jeg synes, at det er lidt cool at have en uldjakke.

Det er vigtigt at påpege, at selvom de skriver i overskriften, at det er en uldjakke, så består den af 58% uld, 32% polyester, 5% cashmere og 5% polyamid. Jeg ved ikke, om der er nogle krav for, hvornår man må kalde en jakke for uldjakke. Den har da i hvert fald overvægt at uld, og det er vel egentlig det vigtigste.

Jeg tør dog ikke love dig, at du kan holde varmen på alle tidspunkter i Danmark med den uldjakke. Det kræver nok mere tøj. Især når vi åbenbart nogen gange har været helt nede på -16 grader. Mit råd til dig er, at du skal undgå at gå ud, hvis det er alt for koldt. Lige i den her periode ser ingen ned på dig, hvis du tager bussen i stedet for toget.

Hvis du tager bussen, er der da også større chance for, at pigerne ser din nye uldjakke. Ren win-win :D

God vinter derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *