Slået op d.

Herre vintersko til det kulde vejr

Selvom sneen ikke har ramt Danmark endnu, så kan du ligeså godt gøre dig klar til det sker med et par lækre herre vintersko. Vintersko varmer desuden også godt med alt det regnvejr, som vi har i øjeblikket. Du skal være lidt af en viking, hvis du stadig render rundt i Converse sko i det her vejr.

Se flere herre vintersko her

 

Herre vintersko fås ofte som støvler

Et par eksempler på herre vintersko

Jeg kender mange, som aldrig ville tage vinterstøvler på, men hvis du vil holde varmen, er det svært at komme udenom dem, da du ikke finder nogle herre vintersko, som er bedre til at holde varmen.

Da du alligevel har lange bukser på, kan de færreste se, om  du har vintersko eller almindelige sko på. Både med regn og sne kan det da kun anbefales, at du får et par støvler.

Vinterstøvleren til venstre er fra Tommy Hilfiger. De har både lynlås og remme, som kan justeres efter, hvor stramt du gerne vil have, at de skal sidde. Du kan se mere om dem her.

De midterste vinterstøvler er fra Cheap Monkey Shoes. De hedder Shaft Biker, og der er også noget biker over disse støvler. Det fede ved dem er, at med det samme du har lange bukser på, ligner de bare alm. herre vintersko modsat de to andre vinterstøvler, hvor det er meget tydeligt, at det er vinterstøvler. Læs mere om dem her.

De sidste støvler er et par Everest Boots i ruskind fra Nobrand. Jeg har ikke selv prøvet dem, men de skulle være virkelig varme at have på, og hvis du leder efter et par herre vintersko for at holde varmen, kan de helt klart anbefales. Se dem her.

De fleste andre sko du kan købe hos Nelly.com er ikke vintersko men bare almindelige sko, og hvis du skal holde varmen, skal du købe et par vinterstøvler. Hvis du finder nogle vintersko, som ikke er støvler, er du velkommen til at skrive til Mandemode og fortælle om dem.