Udgivet i Skriv en kommentar

3 ting du skal huske at medbringe, når du skal på ferie med gutterne

Du er måske der, hvor dig og dine kammerater for nyligt er blevet singler, og I har endelig bestilt årets store ferie sydpå, hvor I skal give den gas og nyde en uges frihed med hinanden. I har snakket længe om ferien, og nu nærmer den sig endelig. Om et par dage skal I afsted, men du har stadig ikke pakket. Hvis du er i tvivl om, hvad der er vigtigt at medbringe til en rigtig herreferie, behøver du ikke lede længere – denne artikel har samlet 3 af de vigtige ting, du skal medbringe til din ferie.

Sikkerhedsudstyr

Ja: Det er vigtigt. Kondomer går man ikke ned på, når man skal på en længere ferie som single, og man regner med at skulle ud for at give den gas. Online kan du gå ind og klikke: køb kondomer, så sørger du for en sikker levering uden selv at skulle ud og skaffe dem. Det er både vigtigt for din egen skyld og for dem, du ønsker at gå i seng med. Udover at forebygge en eventuel graviditet, hjælper det også til at beskytte dig og din seksuelle partner mod seksuelt overførte sygdomme, der ellers kan give store problemer.

De helt gode outfits

Noget andet, der er vigtigt til en god ferie med masser af festligheder, er de rigtige outfits. Der er ikke meget, som er mere ærgerligt end at stå foran en tur ud med kammeraterne og ikke have dit yndlingstøj med. Derfor er det en god idé, hvis du sørger for at få pakket det som det første, så du ved, at det kommer med.

De gode outfits er, udover festtøjet, også badetøj og afslapningstøj. Det er altid godt at sikre sig en kuffert med en bred vifte af tøjmuligheder.

Alt det vigtige med småt

Endelig er der alt det, som selvfølgelig skal med, hvis man overhovedet vil afsted på ferie. Det er vigtigt at huske at tage passet med, så du kan komme afsted. Derudover er det en god idé at huske sin pung med penge og eventuelt et kørekort – i mange lande vil det også være en fordel at have hævet lidt kontanter i den nationale valuta, så man kan betale for mad og alkohol, når man har indtaget det. Det er ikke alle lande, der har samme forhold til Dankort, som vi har i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *