Udgivet i Skriv en kommentar

Få inspiration til din næste nye sportshobby her

Der findes rigtigt mange sportsgrene i Danmark, ja faktisk findes der over 60 forskellige. De har alle det tilfælles, at man i klubber og foreninger dyrker dem med stor interesse, lyst og motivation og der er som regel et godt fællesskab og socialt liv omkring dem.

Er du der i livet, hvor du overvejer, enten selv eller på vegne af dine børn, at starte en ny sportsgren op, kan det være noget af en jungle at finde ud af, hvad der lige kunne passe til dig. Her ser vi derfor nærmere på, hvordan du kan finde en ny sportsgren, der imødekommer dine interesser og behov.

Hvad skal du overveje i valget af sport?

Som sagt er der mange ting, som du og dit barn/dine børn kan gå til. Når I skal finde ud af, hvad der kunne passe til jer, kan I med fordel overveje følgende ting, før du beslutter dig endeligt:

  • Skal det være indendørs eller udendørs?
  • Skal det være en holdsport eller en single sport?
  • Betyder det sociale næsten mere end selve sporten?
  • Skal det være i naturen eller i byen?
  • Har du nogle fysiske eller psykiske begrænsninger eller udfordringer at tage hensyn til?
  • Er det til dig selv, dine børn eller noget, I kan gøre sammen?

Få inspiration til din næste sport via nysport.dk

Efter du har fået afklaret ovenstående, er du allerede meget tættere på at kunne kredse ind, hvilken sport, du kunne trives med. Er du for eksempel landet på en sport udendørs, kan du allerede ekskludere alle indendørs sportsgrene, og her fokusere på sejlads, fodbold, ridning, kajak, surf eller kite sport eller noget helt syvende. Mangler du stadig inspiration til din nye sport, kan du med fordel kigge på websiden nysport, hvor der er samlet en hel masse viden om de forskellige sportsgrene.

Det giver et godt indblik i, og overblik over, hvad der findes og du kan sidde i ro og mag sammen med dit barn/børn og tale om, hvad der kunne være noget for dig, jer eller dem.

Gå sammen til sport

Der er normalt en inddeling i, at man enten går til noget alene eller som en holdsport. Men hvad med, at I gik til noget sammen? Det styrker jeres sammenhold, fordi I får nogle fælles oplevelser og udfordringer sammen. Her kan det være sejlads, ridning, fodbold, håndbold, kano eller kajak eller noget helt andet, som I alle er nybegyndere i, og som giver jer et fælles fodslag fra start af. God fornøjelse med det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *